17
Ju
Qellimet Tona
17.07.2013 02:21
Nëse nga Akidja e mirë qenka /Hulumtimi i të metave tek njerzit/ dhe /ekspozimi i tyre në publik/ ateher garant askush ska akide me te mire se sa gazetarët... - Qudi se si na mashtron shejtani - Në emer të Imanit të shtin me kundershtu Urdherat e Allahut siq eshte ky në
°Suretul Huxhurat 12. O ju që keni besuar! ... mos hulumtoni për zbulimin e të metave, as mos përgojoni njëri-tjetrin.°

Qfar Deshprimi për ata që veprojn kështu ...
huazuar nga /f.qytetiislam.info/
— reading Keshillo Hoxhen.

 

Kommentare


Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!